4. 1. 2016

Péče o pleť - koho to nebaví a kdo na to kašle?

Tenhle článek jsem neměla v plánu vůec psát, ale tak trochu mě k tomu dohnaly spolužačky, které se dnes bavily právě o tom jak pečují o pleť. Myslela jsem si, že ve věku 19 let se už holky pečlivě starají o svou pleť, ale asi jsem se šeredě pletla. Trochu mě to zaskočilo, jsem tedy zvědavá, jestli je to tak u většiny dívek, nebo jsou jen mé spolužačky takové lajdačky. Předpokládám, že blogerky se o sebe starají jak mají, ale dejte mi vědět pokus znáte někoho kdo na svou pleť tak trochu kašle.

Nicméně jsem se dozvěděla, že holky si pleť skoro vůbec nečistí a pokud ano, tak jen vodou. Chápete to jen vodou!? Vodou si přece nemůžou sundat veškerý make-up nebo očistit důkladně pleť. Když jsem se zeptala jak často myjí štětce, odpověď byla, že podle toho jak se jim chce, jedou za měsíc i míň. Očividně nikomu nevadí, že si pleť zaášejí a budou mít akorát problémy. A hlavně nechápu proč, ale když si na sebe každé ráno dají make-up, aby vypadaly dobře, přoč is ho také pečlivě neodlíčí, aby jejich pleť za 10 let vypadala stále dobře?



8 komentářů:

  1. Taky máme ve škole takové holky, skoro věkově stejná kategorie a občas přijdou do školy z linkami co měli den předtím.. Občas, skoro pořád :D, hlavně, že oblečení maj snad nejdražší co se dá koupit a make-upu na sebe patlaj víc než hodně!
    Já bych v make-upu prostě usnout nemohla, jako stane se to, jednou za čas, když je třeba po nějaké párty, nebo tak, ale rozhodně se tím nechlubím :D...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak takový extrém jsem ještě neviděla :D linky od předchozího dne to už je silný kafe :D Ale jo taky se mi stane, že když se večer/ráno vrátím z nějaké akce tak se mi taky nechce, odlíčím to nejnutnější a jdu také spát. Ale přijde mi to nepochopitelné neodličovat se vůbec.

      Vymazat
  2. Vždy, aj keď prídem domov neskoro v noci si svoj makeup musím dať dole. Nedokázala by som v ňom spať. A odlíčiť sa iba vodou ? Fuh, veď všetko by mi na tvári ostalo ! Strašné..
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se odlíčím hned jak přijdu ze školy, pokud už nikam nepůjdu :D Taky mi to přijde nepochopitelné...

      Vymazat
  3. Neviem si predstaviť že by som na odlíčenie používala vodu (aj keď make-up mám na sebe iba málo kedy :), ráno mi na to nezostáva čas ) ,no tiež poznám pár takých ľudí.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Ja na pleť nepoužívam skoro nič. Občas peeling a samozrejme niveu krém ale ja tak nenosím ani make up pretože to už nepotrebujem a nemám nejak nervy a čas ráno si ho dávať. Ale keď som ho používala pred pár rokmi alebo keď si ho obćas dám tak na odlúčenie jedine odličovacie navlhčené utierky. Ale musím povedať že od kedy som prestala nosiť akýkoľvek make up tak sa moja pleť zlepšila natoľko že už žiaden nepotrebujem a ani nič špeciálne si na ňu nedávam :)
    Me and my ART

    OdpovědětVymazat
  5. Moje spolužačka se taky ."odlicovala" jen vodou a pořád mela hrozné akné a nedala si říct. To zkrátka nechápu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také to nechápu, zrovna když má aknózní pleť měla by se o ní starat o to více.

      Vymazat